Autohuolto

Autohuolto ammattitaidolla

Vaurioturva Malmi toteuttaa kaikki autohuollot ammattitaidolla autosi merkistä tai iästä riippumatta – ja autosi mahdollinen tehdastakuu säilyy. Täyden palvelun AD-huoltamomme tarjoaa mutkatonta ja rehellistä asiakaspalvelua yhdessä edullisen hinnoittelun kanssa. Lisäksi saat huoltokäyntisi yhteydessä aina kahden vuoden kansainvälisen lisäturvan – automaattisesti ja veloituksetta.

Asiakasystävällinen palvelu

Monet ovat sitä mieltä, että paras mahdollinen palvelu on tärkeintä. Toisille taas edullinen hinta on olennaisinta. Me Vaurioturva Malmilla pystymme vastaamaan molempiin tarpeisiin. Ymmärrämme että nykyihmisen elämä on kiireistä ja aika maksaa.

Vahingon sattuessa vaivattomasti eteenpäin

Auton hyytyessä voimme tuoda paikalle sijaisauton ja jätät oman autosi tarvittaessa hinaajamme hoiviin. Kun autosi on korjattu ja samalla katsottu mahdolliset muut huoltotarpeet, voit tulla noutamaan autosi kun se sinulle parhaiten sopii.

Kustannustehokasta autohuoltoa

Toisaalta voimme toimia niin että tuot autosi meille ja toteutetaan vain kaikista oleellisimmat huoltotarvetta vaativat kohteet autosta, mahdollisimman paljon tarvikeosia tai jopa käytettyjä B-osia hyödyntäen. Näin huolloista selvitään kaikista kustannustehokkaimmin, ja tällaista menettelyä suosittelemmekin elinkaarensa päätä lähestyvien autojen kohdalla.

Tarvitseeko auto huoltoa?

Täytä autohuolto lomake niin saat tietää huollon hinnasta ja arvioidusta kestosta.