Kolarikorjaus

Ammattitaitoista kolarikorjausta

Suomen Vaurioturva Oy on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo. Korjaamme kaikki merkit, henkilö- sekä pakettiautot ammattitaidolla 25-vuoden kokemuksella. Olemme Hanselin sopimuskumppani Vauriokorjauksissa.

Sopivat osat autoosi

Korjauksissa käytämme alkuperäisosia, mutta tarpeen vaatiessa myös tarvike valmistajien sekä käytettyjä alkuperäisvalmistajan purkuosia.

Sijaisauto helposti mukaan

Jos sijaisautolle on tarvetta, siitä kannattaa mainita ajanvarauksen yhteydessä. Meillä on kattava valikoima erilaisia sijaisautoja.

Mopoautojen kolarikorjaus

Suomen teillä yleistyneet, nuorison suosimat mopoautot ovat yhä yleisempi näky myös Vaurioturvan korjauspenkissä. Teemme kolarikorjaukset yhtä lailla mopoautoihin kuin ”oikeisiin” autoihin, ja meille mopoautoissa yleisesti käytettyjen lasikuituisten koriosien korjaus ei ole mikään ongelma.

Jos mopoautosi kaipaa korjausta, pyydä tarjous korjauksesta oheisella lomakkeella ja muista liittää kattavasti tietoja vauriosta jotta voimme arvioida korjaustarpeen mahdollisimman tarkasti. Myös lausunnot mopoauton vaurioista vakuutusyhtiölle onnistuvat kauttamme.